AQRA TECHNIC DOO

AQRA TECHNIC d.o.o. je privatno preduzeće, osnovano sa ciljem da doprinese unapređenju kvaliteta i bezbednosti proizvoda, procesa i usluga.

Za kompanije u Republici Srbiji, koje su izvozno orijentisane na tržišta koja zahtevaju posedovanje CE znaka, AQRA TECHNIC d.o.o. kao ovlašćeni predstavnik Notifikacionih tela Evropske Unije, omogućava pristup novim tržištima i unapređuje bezbednost prozvoda, angažovanjem tela za ocenjivanje usaglašenosti, sa dugogodišnjim iskustvom, respektabilnim znanjem i priznatim statusom Noifikacionih tela u Evropskoj Uniji.

AQRA TECHNIC d.o.o. obavlja sledeće:

  1. Inspekcija i nadzor
  2. Usluge ispitivanja
  3. Ocenjivanje usaglašenosti i CE označavanje
  4. Sertifikacija proizvoda
  5. Sertifikacija osoblja
  6. Sprovođenje obuka

 

Visoko specijalizovano, stručno i profesionalno osoblje, sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom, realizuje zadatke u skladu sa relevantnim zakonima i regulativama, u uslovima finansijske i administrativne nezavisnosti.

 

Osoblje sa licencama za projektovanje i izvođenje, sertifikatima evropskog inženjera zavarivanja, eksperti za vizuelnu kontrolu i opasne materije, kao i sertifikatima u oblasti kvaliteta su garancija ekspertskog pristupa, profesionalizma i visokog kvaliteta usluge.

 

AQRA TECHNIC d.o.o. je spreman da podeli svoje znanje i iskustvo kroz saradnju sa telima za standardizaciju i ocenjivanje usaglašenosti širom sveta.